De Keeroo is een handige, doeltreffende en multifunctionele egaliseerschuif voor zowel particulieren als bedrijven. Het is ideaal om deze handgrader in te zetten voordat er bestraat of geplant gaat worden. Met dit apparaat leg je de zandbedding, die dient als ondergrond voor het straatwerk of beplanting, snel egaal en strak.

Allereerst zorgt de Keeroo voor een enorme tijdsbesparing, er wordt efficiënter gewerkt. Daarnaast verlengt de Keeroo het arbeidzaam leven van de gebruiker: in een staande positie trek je de trekstang en loop je achteruit. Hierdoor worden knieën, schouders en rug veel minder belast. Het overtollige zand wordt gemakkelijk verplaatst naar lagere delen zodat alles op hetzelfde niveau komt. De Keeroo garandeert een gelijkmatige bedding en door de robuuste wielen vindt er nauwelijks insporing plaats. Voor het invegen van straatwerk is de Keeroo bezem de juiste oplossing. Voor het loskrabben van de ondergrond of het inharken van bijvoorbeeld graszaad kan de hark ingezet worden. De bezem en hark kunnen in de Keeroo geplaatst worden en zowel duwend als trekkend gebruikt worden.

De verschillende types Keeroo zorgen ervoor dat zowel precisiewerk als grof egaliseerwerk van ruwe terreinen, maneges en beachvolleybalterreinen gerealiseerd kunnen worden. Er zijn diverse uitvoeringen van de Keeroo, te weten Keeroo 350A, Keeroo 120A, Keeroo 700A, Keeroo 1200A en Keeroo 120A. De Keeroo egaliseerschuiven vullen elkaar aan waardoor elke gewenste werkbreedte tussen 35 en 300 cm gerealiseerd kan worden. De Keeroo 120A heeft een vaste werkbreedte.

Voor meer informatie omtrent de Keeroo, kijk dan op www.keeroo.com.